Kadett B Kiemmen Coupe – Matija

Motor: 1.0
Letnik: 1966
Barva: Bela
Lokacija: Novo mesto
Ser. št.: /
Reg. št.: /
Lastnik: Matija
Predstavitev avtomobila

Zgodovina:


6.7.2016
Novi lastnik – Matija – je sporočil, da je Kadetta kupil in že (še dodatno) razstavil. V planu je obnova vozila.


9.6.2016
Že znani Kadett Kiemen (bolj kot ne je v enakem stanju, kot leta 2009), se je pojavil pri prodajalcu iz Radovljice oziroma Lesc.  Avto stoji ob krožnem križišču pri izvozu za avtocesto. Cena 1500€. Lastnik – JAKELJ d.o.o. (031 / 616 – 889)

Osnovni podatki:
1.registracija: 1 / 1966
Letnik proizvodnje: 1966
Starost: rabljeno
Prevoženi km: 500
Motor: 1078 ccm, 40 kW (55 KM)
Motor (gorivo): bencinski motor
Menjalnik: ročni menjalnik (4 pr.)
Oblika: coupe, 2 vr.
Barva: bela
Notranjost: /
Kraj ogleda: Radovljica, Kranjska cesta 4

Stanje:
– vozilo ni bilo karambolirano
– vozilo je bilo garažirano
– vozilo je v okvari
– vozilo ni vozno
– vozilo se prodaja V CELOTI in NE PO DELIH

Zelo redek primerek Kadetta serije B, t.im. Kiemen zaradi značilnih rež na zadnjem boku, Rally Kadett. Primerek, ki ga ponujamo, je potreben restavriranja, ima dokumente, je v pretežno kompletnem stanju, z motorjem , ki se obrača. Nikoli karamboliran, nepoškodovan, karoserija ima le minimalno korozijo in je potrebna malenkostnega kleparskega posega.
Pravi dragulj za ljubitelje, avto, za katerim se bodo ozirali poznavalci, na cestah jih ni več dosti, cena pa je iz leta v leto višja. Zaradi enostavne konstrukcije in dostopnih rezervnih delov je primeren izbor za obnovo tudi za začetnike oziroma neprofesionalce.
Tudi sicer popravljamo, obnavljamo, kupujemo, prodajamo in menjamo starodobnike, klasike, youngtimerje in druge zanimive avtomobile. V račun vzamemo marsikaj, tudi za dogovore smo odprti. Naše delo izhaja iz ljubezni in spoštovanja do avtomobilov, zato tak odnos pričakujemo tudi od naših strank.
Pri obnovi Vam lahko pomagamo z delom, nasveti in nabavi delov. Prva in zadnje fotografije so simbolične in primerjalne, dejansko stanje avtomobila je razvidno na ostalih slikah.
Ogled na Bledu..


Leta 2011
avto se je prodal za 500€.28.9.2009

Avto je bil opazen 26.9.2009 z glavne ceste LJ-Jesenice. Stoji na pescenem parkiriscu pred nekaksno servisno delavnico. Je v zelo slabem stanju, nima stranskih sip, notranjost je razstavljena,… Je pa razmeroma redek t.i. “kiemmen” coupe, zal pa so motor, letnik in lastnik neznani.


Leta 2004
avto se je iz Ljubljane prodal nazaj na gorenjsko za 10.000SIT


Leta 1996
avto se nahaja na Gorenjskem. Prodal se je v Ljubljano za 4.000SIT